Stalo sa vám už niekedy, že ste cez Messenger odoslali správu, ktorú ste vzápätí oľutovali? Stavíme sa, že určite áno – minimálne bývalému. Máme preto dobrú správu, takéto trapasy sa vám už stávať nemusia – poslané správy sa totiž po novom dajú vymazať!

Ak ste si povedali, že správy v rámci celosvetovo populárnej aplikácie Messenger sa dali vymazávať aj predtým, samozrejme, máte pravdu. Táto novinka však spočíva v tom, že svoju správu môžete vymazať nielen zo svojho chatu, ale aj u dotyčnej osoby, ktorej ste ju poslali.

V prípade, že sa teda rozhodnete, že odoslanie správy, bolo chybou, stačí, že na ňu kliknete a následne označíte “vymazanie pre všetkých”. To znamená, že prijímateľ neuvidí, aký text ste mu poslali.

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Instagram SLOVAKWOMANSK plný pikošiek! Nájdete ho >>>TU<<<

Má to ale dva háčiky – tým prvým je, že sa musíte spamätať do 10 minút od odoslania, a druhým, že váš vyvolený i tak v náhľade na telefóne uvidí, že ste mu správu poslali, no keď ju otvorí, namiesto, dajme tomu, že “milujem ťa”, sa mu ukáže, že ste správu odstránili. Toto teda pán Zuckerberg vôbec nedomyslel!

Ukážka

Takto sa vaša vymazaná správa ukáže prijímateľovi

Zdroj: Facebook | Foto: Facebook, depositphotos.com, giphy.com

Hľadáte (novú) PRÁCU?
Kliknite na pracovný portál NovýJOB.sk

Každý deň množstvo nových a skvelých pracovných ponúk.