Je možné rozoznať osobu len na základe pohľadu do jej očí? Pri blízkom človeku sa vám to určite podarí raz dva, no čo si to tak vyskúšať pri slávnych hercoch a herečkách? To, aký máte prehľad a či ste sa trafili do tej správnej osoby nájdete na konci článku. :)

 

untitled-1

A: Jared Leto B: Zac Efron C: Matthew McConaughy

2.

untitled-2

A: Naomi Watts B: Reese Witherspoon C: Nicole Kidman

3.

untitled-3

A: Angelina Jolie B: Rachel Weisz C: Mila Kunis

4.

untitled-4

A: Mel Gibson B: Sean Penn C: Hug Jackman

5.

untitled-6

A: Leonardo DiCaprio B: Channing Tatum C: Brad Pitt

6.

untitled-7

A: Ryan Gosling B: Colin Firth C: Bradley Cooper

7.

untitled-8

A: Jennifer Aniston B: Siena Miller C: Kate Hudson

8.

untitled-9

A: Jean Reno B: Al Pacino C: Woody Allen

9.

untitled-10

A: Penélope Cruz B: Salma Hayek C: Catherine Zeta-Jones

10.

untitled-11

A: Hugh Laurie B: Javier Bardem C: Antonio Banderas

11.

untitled-12

A: Shailene Woodley B: Charlize Theron C: Scarlett Johanssson

12.

untitled-13

A: Christoph Waltz B: Jack Nicholson C: Nicolas Cage

13.

untitled-14

A: Natalie Portman B: Monica Bellucci C: Megan Fox

14.

untitled-15

A: Quentin Tarantino B: Bruce Willis C: John Travolta

15.

untitled-16

A: Benedict Cumbertach B: Jonathan Rhys Meyers C: Jason Statham

Správne odpovede: 1.A, 2. A, 3. C, 4. C, 5. B, 6. C, 7. C, 8. A, 9. A, 10. A, 11. C, 12. A, 13. B, 14. A, 15. A

Zdroj: brightiside.me Foto: brightisde.me, wallpaperscraft.ru, wallpapershacker, newoncelebrity.com, imagozone.com, p1.pichost.me, img.phombo.com, celebsplace.com, blog.diesre.com, artleo.com, cdn.allwallpaper.in, hdpic.org, withoutmakeup.org, hyipstat.me, press.nationalgeographic.com

Miška
Romantická duša, ktorá verí v lásku na celý život. Miluje zvieratá a módu, tiež sa zaujíma o prírodu, cvičenie a zdravú stravu. Okrem toho vám bude prinášať aj články, ktoré potešia každú jemnú ženskú dušu:)